Handgebreide slofjes
Deze prachtige handgebreide slofjes zijn dé musthave voor jouw newborn. Doordat de slofjes voorzien zijn van koordjes kun je ze vaststrikken en blijven ze dus goed om de voetjes zitten. De maat van de slofjes is ongeveer 0 tot 6 maanden. We hebben diverse kleuren op voorraad welke met alles stofjes uit onze babycollectie te combineren is  ♡

Wat is merino wol?
De slofjes worden met de hand gebreid van merino wol, wat bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Het materiaal past zich aan op de warmte dus de slofjes zijn het gehele jaar door te dragen en geven altijd de juiste temperatuur. Wanneer je kindje het koud heeft zullen de slofjes helpen om warm te blijven. Ook zal het materiaal voor koelte zorgen wanneer het warm is, ideaal toch? En heel belangrijk: deze 100% baby merino wol kriebelt niet want het heeft een hoge dichtheid en een zachte touch.

Merino wol is antibacterieel, het is niet nodig om het vaak te wassen. Natuurlijk kan het voorkomen dat er een vlekje op de slofjes komt. Wil je ze toch wasssen gebruik dan lauw water (maximaal 20°c).