• Verzendkosten € 4,50
  • Vanaf € 50 gratis verzonden
  • Niet op voorraad? Binnen 10 dagen gemaakt & verzonden

Hoera voor wasbare zwemluiers!

Gepubliceerd op 25 juni 2022 om 12:16


Wij zijn echte "subtropischzwemparadijs-zwemmers". Niet altijd geweest hoor, maar sinds de geboorte van onze oudste zoon in 2016 boeken we regelmatig een dag/ weekend of midweek naar een van de grote parken door Nederland.

Als kersverse moeder zijnde ging dat in uiteraard in het begin gepaard met paniek. Want wat neem ik allemaal mee, hoe kleden we onszelf om en hoelang kunnen we blijven zwemmen tussen de slaapjes en voeding door? Zie je het al voor je dat ik een maandvoorraad aan kleertjes, zwemspullen en luiers meesjouwde... Lekker in zo'n bloedheet kleedhok met een gillende baby en daarna alles in een te klein kluisje proppen, super ;) Maar uiteindelijk leer je het jezelf makkelijk maken en is het genieten als je die blije snoetjes in het water ziet.

Ken je de wasbare luiers van Happy Bear? Dat is bijvoorbeeld zo'n dingetje wat het écht makkelijker maakt voor jou! Ik vertel je hieronder waarom.
  Hoe werken wasbare zwemluiers?
Een wasbare zwemluier is een luier gemaakt voor in het zwembad en je kunt hem uit kan wassen, hoe fijn! Na het zwemmen stop je deze gewoon in de wasmachine en is dan is hij weer klaar voor het volgende gebruik.

De wasbare zwemluiers vangen ontlasting op, maar niet de plas (net zoals bij de wegwerp zwemluiers). Door het lichte materiaal nemen ze geen vocht op dus je krijgt geen zware luier in het zwembad. Je kindje kan zich goed bewegen door de pasvorm.

Hoe gebruik je wasbare zwemluiers?
Zodra je een tof printje hebt uitgekozen heb je geen zwembroekje meer nodig. Kijk maar eens voor de ruime keuze op kinderkoopjesjager.nl (voor jongens én meiden).

Je gebruikt ze keer op keer en je mag ze op 40 graden wassen. Na het wassen drogen ze snel, extra handig dus. Ik zou wel adviseren om 2 stuks aan te schaffen, zo heb je altijd een reserve luier. Maar goed, ik ben altijd graag op alles voorbereid ;)

Tip van flip: trek de luier écht pas aan zodra je bij het zwembad bent. Je bespaart geen tijd om hem thuis alvast aan te doen want hij zal dus geen plasjes tegenhouden (beginnersfoutje, oeps).

 Zijn wasbare zwemluiers duur?
Even los van het feit dat je natuurlijk milieuvriendelijk bezig bent scheelt het ook nog eens in de portemonnee. Je schaft ze eenmalig aan voor € 13,99. Ook heb je altijd de juiste maat bij je, vanaf de geboorte kun je ze al gebruiken tot de leeftijd van ongeveer 3 jaar. Door de handige drukknopen stel je ze namelijk op de gewenste maat in en past deze altijd mooi om de beentjes en buikje van jouw kindje. 

 

Ook enthousiast geworden? Kijk dan snel op kinderkoopjesjager.nl en gebruik de code Damesdekkers10 voor 10% korting!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.