Meisjes blouse
Deze blouse is een favorietje! Heerlijk model in een mooie Crinkle stof. Combineert fijn met een rokje of op een flared broekje ♡

Hoe draag je deze meisjes blouse?
Dit materiaal valt soepel en is het hele jaar door draagbaar. Hij heeft elastiek in de mouwtjes en valt voor ietsjes korter. Dit is misschien even wennen maar daardoor is hij extra leuk. En weet je wat zo fijn is: de stof droogt snel, blijft goed in model én je hoeft hem niet te strijken (hij kreukt al zo lekker van zichzelf).

Wil je toffe foto's zien waarop we deze meisjes blouse combineren? Kijk dan eens op onze Instagram pagina en volg ons voor nog veel meer moois!

Review van Yvonne uit Etten-Leur:
Ik bestelde een blouse van Dames Dekkers en toen ik hem uitpakte viel mij de heerlijke zachte en dunne stof op (en hij schijnt niet door!). Het is een luchtige stof en hierdoor heeft mijn dochter alle bewegingsvrijheid om heerlijk te spelen. Mijn dochter is 1,19cm en maat 122 past haar goed. Bij de armen is hij misschien nog wat lang, maar door de elastiek bij de pols kun je de blouse een stukje omhoog doen waardoor hij goed op maat valt. Ook is het labeltje met logo aan de voorkant een subtiel detail. Mijn dochter was zelf erg blij met deze meisjes blouse. Hij zit gewoon heel erg lekker!