Kraamcadeautje nodig? Wij geven praktische tips met deze top 5!

Gepubliceerd op 26 maart 2021 om 09:00

Hierperdepiep hoera! Er is een baby'tje geboren en je mag op kraamvisite komen. Dan begint de zoektocht, want je wil natuurlijk met een origineel cadeautje aankomen....

Met deze top 5 onder de €20 zit je gegarandeerd goed! 

 

Tip 1

Chillpants RIJN Pistache

Lastig hé, want was is de smaak van de mama en papa? Dit is een neutraal kleurtje wat vrijwel overal bij past. En het broekje is oprecht heel fijn, super zacht en een heerlijk modelletje. Koop kleertjes niet te klein! Kies voor maat 62 of 68, vaak hangt het kastje al VOL met de kleinste maatjes. 

Tip 2

Rookies Bijtring Veer Grijs

Je maakt kersverse ouders altijd blij met praktische cadeautjes. Newsflash: alle baby's krijgen uiteindelijk tandjes inclusief #tandjesleed. Een bijtring is dus niet alleen leuk maar ook een cadeau wat écht gebruikt gaat worden. Wij hebben een selectie van bijtringen in de webshop, stuur ons gerust een berichtje wanneer je deze wil laten personaliseren met bijvoorbeeld de naam van het kindje. Top cadeau en leuk om te bewaren voor later!

Tip 3

SUS Design - Bewaarbundel Regenboog Roest

Ken je de slingers met alle geboortekaartjes die de ouders hebben gekregen? Bij ons hing het huis vol, zo gezellig. Maar na alle bezoekjes verdwijnen deze in ergens achter in de kast, zonde! Met de bewaarbundel blijven de kaartjes netjes bij elkaar én is het ook leuk om later nog eens door te bladeren.

 

Tip 4

Kwijlies! Meest stomme tip ooit nu, want we hebben ze op dit moment niet meer op voorraad ;) Maarrrrrr in de afgelopen jaren hebben we er al zoveel mogen maken. Gewoon een gezellig kleinigheidje die ook nog eens héél praktisch is. We maken ze ook op bestelling, eventueel met bijpassend mutsje of broekje, (bijna) alles is mogelijk ;)

 

Tip 5

Cadeaubon

Hier zal iedereen gelukkig van worden! Je kunt bij ons het bedrag zelf aanpassen, woon je in de buurt dan pakken wij het ook nog eens leuk in (anders ontvang je de cadeaubon digitaal). Kunnen de mama (en papa) lekker shoppen!

 

 

De bezoekjes zijn in de coronatijd minimaal, wist je dat wij ook rechtstreeks naar de afzender kunnen sturen? We schrijven er dan een kaartje bij en pakken het gezellig in. Vraag eventueel van te voren aan de mama en papa of ze al iets leuks hebben gespot in onze webshop.

 

Hopelijk heb je een aantal bruikbare tips kunnen lezen. Heb je zelf nog do's of dont's? Laat het ons hieronder weten! Ennuh..... met de code BLOG2021 shop je met 10% korting.

 

Veel liefs,

Dames Dekkers

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.