Hi! Wij zijn de Dames Dekkers

Jarenlang werden er zwierjurkjes van katoen gemaakt in de meest opvallende bloemenprintjes maar toen de meiden ouder waren, werd er natuurlijk liever geshopt in de stad.

Na de geboorte van het zoontje van Inge (2016) werd een oude liefde dus weer opgepakt: de naaimachine van Maria kwam onder het stof vandaan. Er werden broekjes in alle kleuren mét bijpassende sjaaltjes gemaakt: de kwijlie was vanaf de start al een groot succes. 

Na een deelname aan een creatieve markt kwamen er ook bestellingen op maat binnen via onze Facebookpagina. In 2018 volgde toen de stap naar een webshop en de keuze om baby- en kinderkleding te gaan maken in de maten 50 t/m 140. Maria en Inge (moeder en dochter) zorgen samen met de vaste ateliers voor een wisselende collectie. Wekelijks nieuwe items online en alles met de hand gemaakt in Nederland. 

 


Staan we op een beurs of markt dan zie je ook de jongste dochter van Maria voorbijkomen: Sanne. Zij is ons onofficiële lid en steun tijdens piektijden. Zo is ook onze bedrijfsnaam ontstaan: hé daar heb je de Dames Dekkers!

Met een grote dosis stofkennis staat comfortabel met stip op nummer één. We kiezen het liefste voor een hoog percentage katoen, dit is ideaal voor je kindje en fijn voor jou. Alle items verlaten pas het atelier wanneer we 100% tevreden zijn en we passen nieuwe modellen altijd door, zo kunnen we jou een eerlijk advies geven. Daarom shop je bij ons: Wij voor de kleine Jij ♡

Het is ook mogelijk om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Wil je een Custom Made artikel bestellen? Stuur ons gerust een berichtje.  

 

Liefs,
De Dames Dekkers