- Gastblog - Panterprint.. mijn lievelingsprint!

Gepubliceerd op 8 april 2021 om 09:57

Sinds jaar en dag ben ik echt een meisje wat dol is op panterprint. Een subtiel kaarsje in huis, een paar laarsjes, een blousje. Niet te overdreven maar de print vind ik fantastisch. Waar een ander een lievelingskleur heeft is de mijne simpelweg panterprint. En toen werd ik moeder...


In mijn eerste zwangerschap was het nog niet echt zo’n dingetje. Net als zwarte babykleertjes. Als ik het vond, sloeg ik in want het was toch wel uniek. We kregen een zoon en zwart voerde de boventoon. Helemaal in mijn nopjes hoor, kast vol zwarte rompers, broeken en shirts. Wel altijd in combinatie met een kleurtje maar je ziet altijd wat zwart. Maar toen kwam mijn tweede zwangerschap…

Instagram en andere social media kanalen worden steeds groter en zeker een makkelijk iets als je zwanger bent en op zoek bent naar fijne producten. Je struint wat af, komt iets per toeval tegen. We kennen het allemaal. En toen was het daar, ineens op mijn beeldscherm. Het allerschattigste panterprint mutsje, en die moest ik hebben. Ook al kreeg ik nog een zoon. Want panterprint voor jongens, kan best. Ik bestelde het mutsje, was helemaal verkocht maar voor zijn “geboortepakje” ontbrak nog wat. Toen kwam Dames Dekkers in beeld.


Ik wilde graag in dezelfde stof als het mutsje een broekje. En een zwart shirt. Zij hadden exact dit stofje en fantastisch zwart shirt in de collectie. Helemaal blij was ik, zorgvuldig gewassen en gestreken (en ik strijk never nooit, kun je nagaan!) 100.000x tegen Tom gezegd dit is wat hij aan moet zodra hij is geboren. Geen discussie. Hij vond het prima..

Hij werd geboren, hij kreeg dit pakje aan. Ik was zo trots, precies zoals ik had bedacht. Het staat hem fantastisch. Uiteraard hadden wij ook een new born shoot gepland, en wilde ik graag dit in mooie combinatie hebben van kleuren met de grote broer. Hupsakee, Dames Dekkers berichtje gestuurd "kunnen jullie van die stof nog een shirt maken voor de grote broer?” 3 dagen later was het binnen.

En zo trots op die foto’s! Mijn oudste noemt het nu tijgerkrulletjes, en ik vind dat zo schattig. Dus bij ons heet het vanaf nu tijgerkrulletjes. Ze hebben meer combinatie setjes. Stijn een broekje, Daan een shirt met lange mouwen. Allebei in oranje tijgerkrulletjes. Fantastisch. Zolang zij het willen krijgen ze altijd van mij tijgerkrulletjes. Want als zij er blij van worden, ben ik dat minstens net zo.

Tijgerkrulletjes zijn gewoon fantastisch !

 

Veel liefs,

Floortje

https://www.instagram.com/floortjeharing/


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.