- Gastblog - Brownies can fix evertything

Gepubliceerd op 6 mei 2022 om 14:24


Ik ben nog wel eens te enthousiast in m’n planning… herken je dat? Zou Ilsa in de meivakantie voor logopedie kunnen komen? Oh dat vindt ze vast fijn, doe maar! Mag Jill mee spelen, kan je haar dan even afzetten? Ja hoor, regel ik! Een koffiedate met een vriendin? Gezellig, top plan!

Heb je de taart nog besteld voor Jane’s verjaardag morgen? Mijn man kijkt me aan. Oei…. Een snelle zoekopdracht in m’n mailbox bevestigd met de tekst “niets gevonden” waar ik stiekem al een beetje bang voor ben... 
Nou roep ik optimistisch, ik maak wel brownies!

Verjaardagsboodschappen en brownies
Als ik klaar ben na de logopedie van Ilsa, dan ga ik langs de slager en supermarkt voor de verjaardagsboodschappen. En dan bakken we brownies en maken we er met witte chocolade of fondant een paard op? M’n man mompelt iets over dat hij de volgende keer de taart gaat regelen. Ik hoor het maar half, want waar de tas voor logopedie toch weer gebleven is? 

 

M’n derde meisje wordt morgen drie jaar en zij is de letterlijke vertaling van “een paardenmeisje”. Ze wordt ‘s morgens wakker en in plaats van “goedemorgen” vraagt ze “mag ik Nina borstelen?” Naar het schoolplein om haar twee grote zussen op te halen kunnen we niet zonder halster met bijpassend halstertouw en Britt Dekker staat als het aan Jane ligt dag en nacht aan. Een paarden taart moet het dus worden! Gelukkig is chocolade altijd goed, ja toch? En gelijk een fijn recept voor alle overgebleven paaseitjes!

Brownies can fix evertything
Logopedie, de slager, de supermarkt… met een paar volle tassen en een vermoeide maar blije Ilsa kom ik thuis. Als m’n hoofd nu ergens niet naar staat, is het brownies bakken. Ik doe de deur open en een heerlijke geur van chocolade….. Mama, mama, mama!! Drie meisjes met overal chocoladevlekken springen enthousiast om me heen. Papa heeft met ons vast de brownies gebakken! En ze zijn zoooo lekker!

Brownies can fix everything. Zelfs een vergeten verjaardagstaart! 

PS: Wanneer je niet zo van het zelf bakken bent, je hebt de meest geweldige brownies hier: https://browniesperpost.nl

Inge is mama van 4 meiden: Jill, Ilsa , Jane en Jazz  en je volgt haar creatieve ideeën via https://www.instagram.com/girls_food_animals/


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.