Budget broeken voor mama's

Gepubliceerd op 28 mei 2022 om 16:27

Advertentie

Toen ik 16 was begon ik met mijn bijbaantje in een jeanszaak in Eindhoven. Van weekendhulp groeide ik door tot Visual Merchandiser en ik zal ook meteen eerlijk zijn: al mijn verdiende geld ging op aan kleding ;)

Het was gewoon té verleidelijk wanneer er nieuwe collectie binnen kwam, en met zo'n uitgebreide jeanscollectie zat er altijd wel eentje tussen die perfect paste. Alle trends heb ik meegemaakt, van de uitlopende veelte lage broeken van Indian Rose (kon je vooral niet mee krom) tot ultra high skinny's van Nudie. Zelfs die gekke trend van je jeans niet wassen (ielk) nam ik heel serieus. Maar het ging natuurlijk veel verder dan alleen een spijkerbroek: ook alle topjes, sweaters en winterjassen werden uitvoerig gepast en meegenomen. Had ik pauze dan rende ik zelfs snel naar een andere winkel om te shoppen. Het werd op den duur een sport om salegelukjes te scoren (en dat is altijd een beetje blijven plakken).

Een goedpassende jeans of budget broeken?
Na een carrière switch en zwangerschappen ebde mijn liefde voor jeans stilletjes aan weg. Ik kan je nu zelfs vertellen dat ik nauwelijks meer een spijkerbroek draag. Een goedpassende jeans hoeft niet altijd prijzig te zijn, maar het zit gewoon niet lekker meer. Zijn ze te laag blijf ik aan het hijsen, zijn ze te hoog dan krijg ik geen adem meer. Ik heb er een aantal die in de ochtend goed zitten, maar uiteindelijk toch weer 's avonds vol gemopper in de wasmand worden gesmeten. Kijk ik in de spiegel dan zie ik (met dank aan een paar extra kilo's) alles wat ik niet wil zien. Kortom: doe mij maar gewoon een lekker broekske in een comfortabel stofje.

Een paar weken terug stond ik voor mijn kast en toen drong het tot mij door: na mijn bevalling in 2020 had ik niets nieuws meer voor mijzelf gekocht (joggingbroeken en huispakken niet meegerekend). Ik liep gewoon in mijn sloeber outfit naar school en droeg zelfs nog een aantal broeken uit mijn zwangerschap. Shame on me! Het sloop er langzaam in. Zat iets lekker maar zag het er niet zo sjiek uit? Jammer dan. Waar was ik toch mee bezig! Ik belde mijn zusje en een dag shoppen moest met spoed ingepland worden. De regel was: NIKS VOOR DE KIDS KOPEN, alleen voor mijzelf ;) 

Op zoek naar budget gelukjes!
Ik kwam zoveel leuks tegen en ga nu mijn 5 budget gelukjes met jullie delen! Er zitten géén jeans tussen, alleen goedpassende fijne broeken waar je goed mee over straat kan. Je kunt er in rondrennen, haasten, of even een dutje doen 's middags. 100x op een dag een legoblokje oprapen en de broek zit nog steeds op zijn plaats. Zonder te hijsen en zonder af-knellings van je buik ;) En zelfs als je last minute een feestje hebt kun je met de juiste combinatie deze broeken party-proof dragen. 


Wanneer je op de linkjes of foto's klikt (via linkmaker) kun je ze ook voor een fijn prijsje scoren, ze zijn alle onder de € 25!

1. Fijne Flared van Bristol - Met mooie kleurtjes die overal bij passen, in een heerlijk soepele stretch stof.

2. In deze broek van Monki woon ik - Hij is ook zo lekker zacht en knuffelbaar!

3. Comfortabele broek van Bristol - Met een paar stoere sneakers en een fijn topje voor een dag naar kantoor.

4. Geen broek maar een heel pak van Terstal! - Meteen klaar met deze partyproof outfit.

5. Altijd fijne zwarte flared van H&M - Wat mij betreft dé musthave in je kast.

Broeken voor een fijne prijs

Hopelijk zit er ook een fijn broekje voor jou tussen! Laat je het mij weten wanneer je er een hebt gescoord voor een fijne prijs? 

O. En ik moet nog even mijn excuses aanbieden voor de foto waar ik de blog mee begon. Ik vroeg aan mijn zoontje om een foto te maken zonder speelgoed erbij. Uiteindelijk was dit het beste resultaat: ook al istie een beetje rommelig het is wel een foto met mijn fijne broek erop ;)

Veel liefs,

Inge


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.