Knoophaarband

Deze te gekke haarbanden maken de outfit helemaal compleet. Op bestelling in maat XS (newborn) of maat M (knoop je op maat, past tot ongeveer 6 jaar).

Kwijlie

Wat? Kwijlies? Jazeker! Handig én leuk tijdens de kwijl-periode ;) Deze zijn aan 2 zijdes te dragen en de achterzijde is altijd een effen kleur. Sluiten met een drukker in de hals en vallen leuk als een sjaaltje. De maat is Newborn tot ongeveer 2 jaar.

Mutsje

Super sweet! Newborn mutsje in vrolijke printjes. We maken deze in 2 maten: Newborn XS en Newborn. De XS valt net iets smaller en kleiner. Tip als cadeautje!

Sjalie

Een groter sjaaltje met dezelfde functie als een kwijlie ;) Heel tof voor de meiden! Deze zijn aan ook aan 2 zijdes te dragen en de achterzijde is altijd een effen kleur. Sluiten met een drukker in de hals en leuk detail zijn de bolletjes aan de rand. De maat is Newborn tot ongeveer 2 jaar.

Los kraagje

Losse kraagjes die handig én leuk zijn voor bijvoorbeeld onder een sweaterdress.
Op bestelling in maat 56 t/m 122 + volwassen maat.

Strijkapplicatie

Om kleding te customizen met een tekst of afbeelding! Deze wordt geleverd inclusief een handige en duidelijke werkbeschrijving. Verschillende kleurmogelijkheden en ontwerpen.