• Verzendkosten € 4,95
  • Vanaf € 50 gratis verzonden
  • Handgemaakt & uit voorraad leverbaar

Handgemaakte haarbanden van Luvvies
Tijdens het Feel Good & Shop Event stonden we samen met Sarina van Luvvies by Saar op het aller gezelligste shoppleintje. We raakten aan de praat en zaten vol met ideeën voor een samenwerking. Ik twijfelde een klein beetje of zo'n te gekke bandana mij ook zou staan, maar door Sarina raakte ik overtuigd en ik draag ze nu met veel plezier. Ze blijven namelijk écht goed op zijn plek zitten en het is een echte mode-musthave. Ze worden met de hand gemaakt en de collectie voor ons is uniek en zal regelmatig wisselen ♡

Hoe draag je deze handgemaakte haarbanden van Luvvies?
De haarbanden (ook wel bandana's genoemd) kun je op veel verschillende manieren knopen, op de manier zoals jij het wil. Ze blijven goed en stevig zitten, zonder geschuif. Dit komt doordat ze aan de binnenkant zijn voorzien van draad. Het zit niet vervelend achter je oren en ze zijn geschikt voor alle maten en alle haartypes. We hebben ze voor kids en mama's, leuk om te twinnen of om jezelf weer eens een cadeautje te doen. 
Jij gaat namelijk ook verliefd worden op deze bandana's!

Combineer de handgemaakte haarbanden van Luvvies om de outfit nét wat extra's te geven of knoop hem in je haar op die dag dat je haar alle kanten opspringt (behalve de goede dan
). Wikkel hem om je knot of gebruik hem als ninja band (gratis tip van mijn zoon). 

Doordat ze gemaakt worden uit reststoffen van onze collectie, zijn ze duurzaam, uniek en zero waste. Gemaakt in Nederland met een hele flinke dosis liefde. 

 

Veiligheidswaarschuwing

Haarbandjes dienen altijd onder toezicht gedragen worden, een kindje kan zich in het mee rekkende bandje verstrengelen. Doe het haarbandje uit tijdens spelen zonder toezicht en laat je kindje niet met het haarbandje slapen.