Babybroekjes
Onze handgemaakte broekjes speciaal voor baby's zijn gemaakt van een zachte tricot stof met een hoog percentage katoen. Deze fijne, hippe broekjes zijn door ons ontworpen en ze sluiten mooi aan (legging model). Gelukkig hebben ze ook voldoende ruimte bij de beentjes en pamper-billen ♡

Hoe draag je babybroekjes?
Deze broekjes zijn echte must-haves, we maken ze in neutrale all-over prints zodat ze geschikt zijn voor jongens & meisjes. Dat maakt ook nog eens dat ze handig te combineren zijn met veel neutrale kleuren. Misschien zie je een leuke basic longsleeve in onze webshop?

De broekjes, verkrijgbaar in de maten 56, 62 en 68 hebben een soepele elastiek in de taille en daardoor passen ze al vrij snel. Onderaan het broekje zijn boordjes toegevoegd, deze kun je in het begin nog omslaan wanneer deze nog iets te lang zijn. 

Review van Irene uit Berkel-Enschot:
Tijdens mijn kraamborrel kreeg ik een cadeautje van mijn collega's wat meteen in de smaak viel. Met een beetje speurwerk kwam ik op de website van Dames Dekkers terecht en zag ik dat er nog veel meer keuze was! Ik heb meteen 2 babybroekjes bijbesteld. Mijn man zegt ook iedere keer "o daar heb je dat fijne broekje weer". Je trekt ze heel gemakkelijk aan en ook met het verschonen gaat het snel. Geen gedoe met knoopjes of drukkers. Ik was de broekjes uit op 30 graden en gebruik voor vlekken de Dasty spray van de Wibra. Zo kan ik ook de lichte kleuren mooi licht en schoon houden. Ik zou iedereen dit broekje aanraden en ook als cadeautje voor iemand anders.