Stoere joggers
Deze loose fit broekjes kun jij niet missen in de kast. Door de pasvorm gaan ze namelijk lekker lang mee en de kids willen natuurlijk het liefste "zachte" broeken aan. Deze handgemaakte joggers zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleurtjes en zijn nét zo leuk om gewoon heerlijk mee naar school te gaan. De broekjes hebben een handige en soepele elastiek in de taille en een stoer sierkoordje in de band. We maken ze veelal uit tricot, sweatstof of french terry omdat deze stoffen veel stretch bevatten ♡

Welke schoenen onder een jogger?
Laten we eerlijk zijn: hier zijn we groot fan van stoere sneakers van Shoesme. Ga voor een neutrale kleur en jij combineert ze werkelijk waar met ALLES. Stoere sweater erbij en hollen rennen springen maar!

Review van Tonny uit Genemuiden:
Ik volg de Dames Dekkers al een tijdje via Facebook en bestelde altijd de legging modellen voor mijn jongens. Later werden dat de modellen met zakjes maar toen kregen de jongens een eigen mening en lieten ze de "smalle" broeken links liggen. Gelukkig ben ik goed geholpen en werd er een broekje op maat gemaakt. Ik koos een legergroene kleur uit en bestelde er eerst een om te proberen bij mijn oudste. Wat een heerlijk model is dit! Een perfecte pasvorm en geen "zak" model. Deze joggers mogen ze van mij ook gewoon in het openbaar aan en er volgde nog een paar kleuren meer.