Vrolijke rokjes
 
1, 2, 3, 4: zwieren maar! Rondjes draaien gegarandeerd met deze schattige meiden rokjes. Ze worden handgemaakt in Nederland en we hebben verschillende modellen in onze collectie ♡

We wisselen regelmatig van printjes zodat je steeds weer nieuwe rokjes tegenkomt! We voegen er leuke details aan toe zodat hij altijd in de smaak valt. En wat dacht je van die fijne, duurzame stoffen? Jij hebt er extra lang plezier van want onze vrolijke rokjes draag je het hele jaar door: combineer ze met stoere kniekousjes of een maillot.

Spot je het kleine labeltje onder aan het rokje? Dan weet je dat deze met heel veel liefde is gemaakt door de Dames Dekkers uit Lieshout. 

Hoe combineer ik de rokjes?
Ben je op zoek naar een kort rokje of naar een lange rok voor meisjes? Beide zijn heel leuk te combineren met een top of blouse. Kleed je liever je dochter wat stoerder en wil ze graag rokjes dragen? Helemaal geen probleem want wij helpen jou om de meest toffe combinaties te maken. Om de look compleet te maken kijk je bijvoorbeeld bij onze Gilets.

Mocht er niets leuks voor je tussen zitten? We zijn bereikbaar via Whatsapp en maken samen een uniek exemplaar.