Zachte sweaters
We steken het niet onder stoelen of banken: we love sweaterweather! Always a good idea want zachte sweaters draag je het hele jaar door. Combineer ze met een (smalle) broek en sneakers en je bent ready to go. Opletten geblazen dus voor stoere kids en ook bij ons slaag je voor een hippe big sweater voor je mini ♡

In welk materiaal zijn de zachte sweaters gemaakt?
Veel van onze sweaters zijn gemaakt in een super zachte sweat stof óf in een heerlijke knit. Dat maakt ze lekker warm en comfortabel. Ze worden gemaakt met lange mouwen, een ronde hals en een regular of loose fit. Printjes of uni's, niets is ons te gek en we maken altijd een wisselende collectie passend bij de laatste trends. En wat dacht je van die té gekke zelf ontworpen stof met dino print, stoer!

Review van Rianne uit Wormerveer:
Deze sweater moet je voelen, ze zijn zo lekker knuffelbaar zacht en komen ook weer mooi uit de was. Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en hij gaat nu al 2 seizoenen mee. Het is snel gemaakt en verzonden door de Dames Dekkers zodat we er al meteen van konden genieten, voor zowel mijn dochter als zoontje. Een dikke 10!