Boxpakje
Op deze pagina staan alle items die uit één stuk bestaan. Onze boxpakjes, onesies en salopettes worden gemaakt in verschillende maten en zijn leuk voor jong en oud. De comfortabele boxpakjes (ook wel kruippakjes genoemd) zijn speciaal voor de kleintjes en zijn ook heel fijn wanneer ze zich al wat voort gaan bewegen. Voor de meisjes éxtra cute met ruffles op de schouders ♡

Wat als eerste pakje baby?
Een boxpakje is erg schattig als eerste pakje voor je baby. Bij het aanschaffen van het eerste pakje let je er natuurlijk ook op dat het pakje origineel en speciaal is. De onesies kunnen voor zowel jongens als meisjes en maken we in neutrale kleuren. Ook de retro rompers zijn leuk en worden in de winter gecombineerd met een maillot. Uniek! En... vergeet je ook de Slofjes niet?

Is een boxpakje handig?
Bij het maken van onze pakjes letten we er extra op dat het comfortabel is. We kiezen niet alleen de fijnste en zachtste stoffen uit, maar kijken ook naar de pasvorm. Een boxpakje heeft bijvoorbeeld al wat meer ruimte bij de pamper, zodat je met het verschonen het pakje makkelijk aan en uit kunt trekken. Ze sluiten met stevige drukknoopjes. 

Is je kindje al wat ouder dan is een pakje uit één stuk natuurlijk nog steeds handig, vooral als je haast hebt 's ochtends en je niet te lang wil twijfelen over welke kleding je uit de kast gaat trekken ;) Sowieso zijn ze lekker om te kroelen, buiten te spelen of een zondag op de bank door te brengen. 

Onze echte Dames Dekkers hit: de jumpsuit-look-a-like is vooral fijn wanneer je kindje al zelfstandig naar de wc gaat. Het lijkt op een jumpsuit omdat het broekje en topje uit dezelfde stof zijn gemaakt, maar dat is dus geen échte onepiece.